Detail kurzu

VIZÁŽ - Master class, garantujeme Vám kvalitný kurz pod vedením profesionálnej make-up artistky

Vzdelávacia akadémia Jána Amosa Komenského - V.A.J.A.K., s.r.o., pobočka Trnava

Popis kurzu

Kurz je určený všetkým záujemcom od začiatočníkov po pokročilých, ktorí chcú držať krok so svetovými vizážistami a make-up artistami. Kurz vedie profesionálna make-up artistka VERONIKA KRIŽANOVÁ (fcb: Veronika Križanova Makeup artist & Hair stylist, IG: @krizanveronika), ktorej plné ruky práce svedčia o jej kvalite. Prevedie Vás overenými vizážistickými technikami, ktoré Vám budú slúžiť aj ako základ k náročnejším technikám vycibrených praxou. Naučí Vás ako zvýrazniť jedinečné črty každej ženy, aby sa cítila krásne a výnimočne.

Obsah kurzu

Obsahové zameranie: pozostáva zo základov teórie a praktického výcviku. Súčasťou výuky je aj kozmetická fyziognómia, základy kozmetickej činnosti, koloristika, technika líčenia, vizážistika, vizážistické úpravy, estetika, dekoratívna kozmetika. Denný make-up, večerný make-up do spoločnosti, svadobné líčenie, extravantný make-up, umelecké líčenie, atď…

Časový rozsah: 30 vyuč. hod. 

1.10., 2.10., 3.10. (utorok, streda, štvrtok) od 9.00

8.10., 9.10., 10.10. (utorok, streda, štvrtok) od 9.00

Kurz prebieha v salóne Veroniky Križanovej na Potočnej 8, v Cíferi. 

Ďalšie informácie:

V cene kurzu je zahrnutý materiál na praktický výcvik. Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť prevodom na účet na základe pozvánky, ktorá je súčasťou prihlášky najskôr 2 týždne a najneskôr 3 dní pred začatím kurzu. Kurz spustíme pri min. počte 4 a max. 6 účastníkov.

ZĽAVY 5%: ženy na MD, občania so ZŤP, nezamestnaní a študenti.

 V NAŠEJ PONUKE ĎALEJ MÁME AKREDITOVANÉ KURZY:

  • KOZMETIK – KOZMETIČKA
  • KADERNÍK – KADERNÍČKA

Informujte sa bližšie o kurzoch na telefónnom čísle: 0948/ 321 982 alebo e-mailom: trnava@vajak.sk, web: www.vajak.sk.

Naša spoločnosť pôsobí v oblasti celoživotného vzdelávania od roku 2003, niektorí naši zamestnanci pôsobia v tejto oblasti od vzniku SR a boli súčasťou formovania celoživotného vzdelávania na Slovensku. Radi sa staneme Vašimi partnermi v celoživotnom vzdelávaní.

Cieľová skupina

Kurz je určený záujemcom s ukončeným stredoškolským vzdelaním, ktorí sa chcú uplatniť ako vizážisti – vizážistky. Ak si budete chcieť otvoriť živnosť, berte na vedomie, že ide o voľnú živnosť, preto nie je potrebné na živnostenskej komore predložiť osvedčenie, resp. certifikát z akreditovaného kurzu. Absolventi kurzu obdržia potvrdenie o absolvovaní. Kurz organizujeme v spolupráci s V.A.J.A.K. s.r.o.


Certifikát potvrdenie o absolvovaní kurzu
Hodnotenie




Organizátor