Detail kurzu

2 dni medziriasenka a tetovanie očnej Linky: Kompletný kurz pre každého

Dominika Hajduk Rozman - Centrum tvárovej kondície

Popis kurzu

Staňte sa odborníkom na medziriasenku a tetovanie očnej linky s naším komplexným kurzom, ktorý vás prevedie všetkým od A po Z. Tento kurz je navrhnutý tak, aby vás naučil všetky potrebné techniky a znalosti na profesionálne vykonanie týchto procedúr, aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti.

Obsah kurzu

Čo sa naučíte: 
Kurz zahŕňa detailné vysvetlenie techník medziriasenky a tetovania očnej linky. Naučíte sa anatómiu oka, výber správnych nástrojov a materiálov, a hygienické a bezpečnostné postupy. V praktickej časti vás prevedieme krok za krokom postupmi aplikácie medziriasenky a tetovania očnej linky, riešením bežných problémov a dosiahnutím perfektných výsledkov. Získate tiež tipy a triky na zlepšenie vašich zručností a starostlivosť o oči po procedúre.

Prečo práve my?
Získate komplexné vzdelanie zahŕňajúce teóriu aj prax, ktoré je vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých. Naučíte sa všetko potrebné na to, aby ste mohli ponúkať tieto služby na profesionálnej úrovni a prilákali viac klientov. Inšpirujte sa prácami z našej online fotogalérie na www.diamondface.sk.

Certifikát Certifikát
Hodnotenie




Organizátor