Detail kurzu

Popis kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu má vedomosti a zručnosti z oblasti uplatňovania zásad hygieny, bezpečnosti pri práci, predpisov HACCP, vie odbornú terminológiu svojho odboru, ekonomické a právne aspekty podnikania. Pozná kalkulácie a výpočty množstva spotreby surovín, správne technologické postupy, potrebné suroviny a zariadenia potrebné pre prípravu pokrmov studenej a teplej kuchyne, techniky expedície a estetickej úpravy jedál v bežnej prevádzke a pri slávnostných príležitostiach.

Obsah kurzu

  • ekonomika a organizácia reštauračného stravovania, zariadenie a vybavenie prevádzkární
  • hospodárske výpočty, potraviny a výživa, psychológia obsluhy a predaja
  • technológia prípravy jedál, stolovanie

Cieľová skupina

Záujemcovia o prácu v danom odbore, resp. záujemcovia o otvorenie si živnosti v tejto oblasti.

Certifikát Osvedčenie - kurz je akreditovaný Min. školstva, vedy, výskumu a športu SR
Hodnotenie




Organizátor