Detail kurzu

Normy pre bezpečnosť a kvalitu potravín HACCP, IFS Food verzia 6

ISOQAR SK s.r.o.

Popis kurzu

Poskytnúť bližšie informácie o postupoch a opatreniach na kontrolu bezpečnosti potravín. V rámci školenia sa preberajú požiadavky legislatívy, štandardov pre bezpečnosť a kvalitu potravín. Školenie pojednáva o riadení bezpečnosti a kvality potravín v potravinárskej prevádzke. Obsahuje popísané požiadavky štandardov: HACCP, IFS Food, verzia 6.

Obsah kurzu

Požiadavky noriem HACCP a IFS Food verzia 6 s možnosťou ich aplikácie do praxe.

Cieľová skupina

Školenie je určené pre manažérov a vedúcich pracovníkov. Je zamerané na kontrolu a riadenie procesov v potravinárskych prevádzkach podľa noriem: HACCP a IFS.

Certifikát Osvedčenie o úspešnom absolvovaní bez obmedzenia platnosti Poznámka k cene

V cene je zahrnuté: občerstvenie, obed, študijné materiály, osvedčenie

Hodnotenie




Organizátor