Detail kurzu
Normy pre bezpečnosť a kvalitu potravín HACCP, IFS Food verzia 6
ISOQAR SK s.r.o.
Popis kurzu
Poskytnúť bližšie informácie o postupoch a opatreniach na kontrolu bezpečnosti potravín. V rámci školenia sa preberajú požiadavky legislatívy, štandardov pre bezpečnosť a kvalitu potravín. Školenie pojednáva o riadení bezpečnosti a kvality potravín v potravinárskej prevádzke. Obsahuje popísané požiadavky štandardov: HACCP, IFS Food, verzia 6.
Obsah kurzu
Požiadavky noriem HACCP a IFS Food verzia 6 s možnosťou ich aplikácie do praxe.
Cieľová skupina
Školenie je určené pre manažérov a vedúcich pracovníkov. Je zamerané na kontrolu a riadenie procesov v potravinárskych prevádzkach podľa noriem: HACCP a IFS.
Certifikát
Osvedčenie o úspešnom absolvovaní bez obmedzenia platnosti
Poznámka k cene
V cene je zahrnuté: občerstvenie, obed, študijné materiály, osvedčenie
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality