Detail kurzu

Legislatíva v potravinárstve

CeMS, s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom je oboznámenie sa s legislatívnymi požiadavkami tak, aby sa absolvent kurzu vedel orientovať v európskych aj slovenských pravidlách a úspešne ich aplikovať v praxi. V priebehu kurzu sa účastník oboznámi nielen s formami úradných kontrol potravín, národnými a európskymi požiadavkami potravinového práva, ale aj s poskytovaním informácií o potravinách spotrebiteľom.

Obsah kurzu

  • Úvod do problematiky tvorby legislatívy - základné pojmy
  • Legislatíva EÚ pre hygienu a bezpečnosť potravín - kde a ako vyhľadávať, najpoužívanejšie nariadenia (č. 1169/2011, č. 178/2002, č. 852/2004, č. 853/2004, č. 882/2004)
  • Legislatíva SR – ako a kde vyhľadávať, najpoužívanejšie zákony (č. 152/1995 Z.z., č. 355/2007 Z.z., č. 39/2007 Z.z.)
  • Úradné kontroly – ŠVPS, ÚVZ – kompetencie, priestupky, pokuty, opatrenia, základné pojmy
Certifikát certifikát o absolvovaní školenia Poznámka k cene

Každý účastník dostane učebné materiály v elektronickej podobe, školenie je ukončené online testom a po jeho úspešnom absolvovaní Vám bude zaslaný elektronický certifikát o absolvovaní školenia.

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať