Detail kurzu

BRATISLAVA – Rukoväť zručností súkromnej spoločnosti - žiadateľa eurofondov - základná orientácia vo verejnom obstarávaní - workshop

OTIDEA s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom je získať veľmi dobrý prehľad o tom, ako takéto obstarávania vyzerajú, čo má obsahovať Výzva na predkladanie ponúk, na aké skutočnosti sa zamerať pri výbere subjektov, ktoré budú oslovené so žiadosťou o predloženie ponuky,  čo všetko už postačuje pre akceptáciu riadiacim orgánom, čoho sa vyvarovať a aká je najschodnejšia cesta úspešného verejného obstarávania. Zameriame sa tiež na možný konflikt záujmov a možnú kolúziu medzi uchádzačmi.


Obsah kurzu

V súčasnosti sa plánuje vyhlásiť veľké množstvo dopytových výziev z rôznych programov, či už pôjde o solárne elektrárne pre firmy, podpora inovácií alebo špecifické plány (Seal of Excellence, IPCEI). Hoci si odporúčame pre účely 100% istoty správneho čerpania najať overenú a profesionálnu spoločnosť, realizujúcu verejné obstarávania, za niekoľko hodín tohto vzdelávania môžete získať veľmi dobrý prehľad o tom, ako takéto obstarávania vyzerajú, čo má obsahovať Výzva na predkladanie ponúk, na aké skutočnosti sa zamerať pri výbere subjektov, ktoré budú oslovené so žiadosťou o predloženie ponuky,  čo všetko už postačuje pre akceptáciu riadiacim orgánom, čoho sa vyvarovať a aká je najschodnejšia cesta úspešného verejného obstarávania.  Zameriame sa tiež na možný konflikt záujmov a možnú kolúziu medzi uchádzačmi.

Na základe tohto školenia si budete vedieť skontrolovať realizáciu týchto postupov a odhaliť prípadné zjavné nedostatky, resp. budete vedieť zadať realizáciu obstarávania v súlade s najlepšou praxou. V čase školenia už budú jasné všetky nuansy a postupy podľa najnovšej Jednotnej príručky a zmien zákona o verejnom obstarávaní. Vyvrcholením vzdelávania bude workshop, kde si precvičíte tvorbu opisu predmetu zákazky, zasielanie výzvy a spisbu zápisnice. Môžete pri opise odkázať na konkrétnu značku? Koľko ponúk musíte dostať na preukázanie hospodárnosti? Musíte stanovovať nejaké podmienky účasti? Z tohto vzdelávania odídete so zodpovedanými otázkami od tých najpovolanejších, ktorí vás vzdelávaním prevedú JUDr. Martin Boržík a JUDr. Alexandra Vargová.

Cieľová skupina

určené pre dodávateľov, uchádzačov, súkromné spoločnosti a všetkých, ktorí majú záujem
Certifikát Potvrdenie o účasti Poznámka k cene

organizačné a technické zabezpečenie, náklady lektora, materiály pre účastníkov, občerstvenie behom dňa, teplé a studené nápoje, skvelá káva z kávovaru

Hodnotenie




Organizátor