Detail kurzu

MICROBLADING - začiatočník + štartovací set

Dominika Hajduk Rozman - Centrum tvárovej kondície

Popis kurzu

Vstúpte do sveta profesionálneho microbladingu s naším intenzívnym dvadňovým kurzom, ktorý vás naučí všetko od základov až po pokročilé techniky. Tento kurz je navrhnutý tak, aby ste sa stali majstrom v tvorbe perfektného obočia, s dôrazom na detail a precíznosť.

Obsah kurzu

V našom 1-dňovom kurze za 350 EUR sa zameriame na teóriu a prax s jednou modelkou. Počas kurzu sa dozviete o pigmentoch, správnom zakresľovaní tvaru obočia, výbere odtieňa a technike aplikácie PMU. Kurz začína prácou na latexovom materiáli, kde si osvojíte základné zručnosti, a končí praxou na modelke.

Ak si vyberiete 2-dňový kurz za 650 EUR, ktorý je našou odporúčanou voľbou, získate hlbšie porozumenie a viac času na prax. Prvý deň je venovaný teórii, kde sa podrobne zaoberáme všetkými aspektami microbladingu, zatiaľ čo druhý deň si zopakujete získané zručnosti a budete pracovať na modelke. Tento formát vám umožní zdokonaliť svoje techniky a získať sebavedomie v práci s klientmi.

Máte možnosť vybrať si individuálny kurz za 500 EUR, ktorý poskytuje osobný prístup a flexibilitu. Naučíte sa všetko, čo potrebujete vedieť, vrátane práce s pigmentmi, zakresľovania tvaru obočia a aplikácie PMU na modelke.

Dôležité Informácie:

  • Dĺžka Kurzu:
    • 1 deň: 350 EUR (teória a prax s 1 modelkou)

    • 2 dni: 650 EUR (teória a prax, 1. deň teória, 2. deň prax na modelke)

    • Individuálny kurz: 500 EUR

Cena za každú ďalšiu modelku: 300 EUR
Certifikát Certifikat Poznámka k cene

Na vyber tri ceny

Hodnotenie




Organizátor