Detail kurzu
Príprava na preskúšanie odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky závažných činností (práca s potravinami)
Vzdelávacia akadémia Jána Amosa Komenského - V.A.J.A.K., s.r.o. Trenčín
Popis kurzu
Školenie je určené všetkým
pracovníkom, ktorí k výkonu práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti
pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností, pre pracovníkov pracujúcich pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu
potravín a pokrmov.
Obsah kurzu
Program:
1. Zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a zákon č. 152/95 Z.z. o potravinách.
2. Požiadavky na zdravotný stav pracovníkov v potravinárstve, základné hygienické návyky na prácu v potravinárstve.
3. Sanitácia v potravinárstve (dezinfekcia, dezinsekcia a deratizácia).
4. Alimentárne nákazy a otravy z potravín.
5. Špeciálna hygienická problematika podľa odboru a špecializácie (potravinárstvo, poľnohospodárstvo).
Na školenie nadväzujú skúšky, na termíne ktorých sa dohodnete priamo na školení.
Cieľová skupina
Školenie je určené všetkým pracovníkom, ktorí k výkonu práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností, pre pracovníkov pracujúcich pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov.Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality