Detail kurzu

Popis kurzu

Nadstavbové školenie ku vzdelávaciemu programu „Kozmetik – kozmetička“ zahŕňa teóriu a prax veľmi obľúbenej kozmetickej procedúry Mikromasáž očného okolia – má liftingové a regeneračné účinky, uvoľňuje a zvyšuje pružnosť namáhaného očného tkaniva a pôsobí aj ako prevencia proti vráskam, napomáha odstraňovať kruhy a opuchy v okolí očí a má príjemný relaxačný účinok.

Obsah kurzu

Program kurzu: Pozostáva z teoretickej výuky a praktického výcviku, pričom ťažisko spočíva v osvojení si praktických techník a úkonov.

Pomôcky ku kurzu a materiál: Účastníkov kurzu žiadame, aby si na kurz priniesli čelenku, uteráčik a obrúsky na tvár. Ostatné pomôcky budú účastníkom školenia k dispozícii v školiacom kozmetickom salóne AHAVA v Trnave.

Metódy výučby: účinky masáže, príprava klientky a pracoviska pred masážou, hygienické zásady, technologický postup masáže očného okolia, praktický nácvik, vzájomná diskusia.

 Absolventi obdržia potvrdenie o absolvovaní kurzu.   

Cieľová skupina

Cieľová skupina: Kozmetičky. Po úspešnom absolvovaní školenia a získaní potvrdenia si ho môžu doplniť do ponuky svojich služieb.


Certifikát potvrdenie o absolvovaní kurzu
Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať